Ota yhteyttä: 050 346 3401

Sähkömies, joka palvelee!

Sähköasennus Ilkka Leinonen – siinä on sähkömies paikallaan, kun asiakkaat tarvitsevat ammattilaisen toteuttamaan monimutkaisetkin sähkötyöt. Yrityksemme tekee asennuksia, suurempia urakointeja ja suunnitelmia erilaisiin kohteisiin. Kyseessä voi olla uudiskohde siinä missä saneerattava rakennuskin.

Sähkösuunnittelu

Kokenut sähkömies osaa suunnitella kohdetta ja sen asukkaita ajatellen energiatehokkaan ratkaisun. Hyvin tehty suunnitelma on pohja viihtyisille, käytännöllisille ja turvallisille sähköistyksille.

Sähköasennus, -saneeraus ja -urakointi

Sähkötyöt voivat pitää sisällään mitä tahansa uusien sähköjärjestelmien asennuksista vanhojen järjestelmien nykyaikaistamiseen. Yksittäinen työ
tai suurempi sähköurakointi – meille kaikki työt ovat tärkeitä. Asennuksia teemme asuin-, liike-, teollisuus- ja maatalouskohteisiin.

Kuituasennus ja -kytkennät

Ammattitaitoinen kuituasentaja varmistaa, että valokuituverkko on asennettu ja kytketty oikein, jotta nopea ja luotettava internet-yhteys on taattu. Hyvin tehty kuituasennus takaa sen, että taloudessa voidaan nauttia saumattomasta ja tehokkaasta tietoliikenteestä sekä nykyaikaisista palveluista.

Yhteisantennijärjestelmät

Yhteisantennijärjestelmät tarjoavat keskitetyn ja kustannustehokkaan ratkaisun TV-signaalin jakeluun taloyhtiöissä ja muissa yhteisöissä. Asiantunteva suunnittelu ja asennus takaavat, että kaikissa asunnoissa on saatavilla korkealaatuinen TV-signaali. Tämä lisää asumismukavuutta ja mahdollistaa useiden kanavien katselun häiriöttä.

Sähkötuotteiden myynti

Kauttamme saat myös erilaiset asennustarvikkeet, valaisimet ja muut sähkökalusteet.

Pyydä paikalle sähkömies, jolla on tarvittavat luvat ja taito toteuttaa

Ota yhteyttä missä tahansa tarpeessa, jossa sähkömiestä tarvitaan, ja pyydä rohkeasti tarjous! Meillä on S2-sähköasennusoikeudet.

Ammattitaitoinen sähkömies palvelee osaavasti.
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi